hond schilderijen

Hondenschilderijen maken van beginners tot experts

4 Crazy Dog-schilderijen? Nee, Fido On Mediums We Love Today

Waarom zijn we gemengd bij het gebruik van nieuwere media? Nou, dat is niet zo duidelijk. U zou het ons individueel moeten vragen. Hier heb ik een paar werken als een digitale foto, een sculptuur en twee digitale stukken van mijn eigen werk. 

Dit zijn erg blije hondenafbeeldingen. Artistieke verademing van onze Covid 19-wereld.

Ik verkoop mijn kunstwerken hieronder alleen als posters en canvasafdrukken.

De foto van Pom 

Instagram is voor ieder van ons hackers. De presentatie heeft een erg coole professionele uitstraling. Iedereen wil de afbeeldingen van uw huisdier. Beginner of expert de regel van uw hondafbeeldingen.

Takashi Murakami gebruikt bloemen uit de vroege jaren 1970 met blije gezichten als zijn motief. Praten over vrolijk. Je herkent het werk van de kunstenaar niet aan zijn straatbeelden van Pom zijn puppy. Takashi's Instagram heeft meer van deze bowzer (niet letterlijk de kruising).

Pom Takashi Murakami

Takashi Murakami heeft een interessante manier om naar geluk te kijken. Een zeer persoonlijke behoefte of wens om een ​​wereld te schilderen waar anderen zich mee kunnen identificeren en van kunnen genieten. 

Groter dan het leven

Jeff Koons is mogelijk de bekendste levende kunstenaar. Als je nog nooit van hem hebt gehoord, laat me je dan voorstellen. Balloon Dog (Red) is een 20 voet standbeeld. Koons beloont je commerciële instincten. Nu maken sommigen zijn werk juist daarvoor belachelijk. Jeff is een echokamer die zich altijd uitbreidt over zijn thema's. Beschouwd als het meest verzamelobject van kunstenaars (dat hangt af van je portemonnee), is zijn werk overal in de beeldende kunstwereld te zien. 

Ballonhond Rood Jeff Koons
Balloon Dog Red van Jeff Koons

Jeff's Balloon Dog (Orange) werd in de herfst van 2013 verkocht voor $ 58.4 miljoen. Een record vestigen in die tijd voor een levende kunstenaar. De verhalen over de fabriek van Koons, de kunstenaar zelf en zijn werk zijn legendarisch. 

De afbeeldingen van Takashi Murakami en Jeff Koons zijn niet door mij te koop. Het beperkte gebruik van hun namen en de twee afbeeldingen valt onder redelijk gebruik.

Hondenschilderijen digitaal

Overweeg je mijn gebruik van digitale hulpmiddelen voor schilderen? Ik ben geen purist. Dat is natuurlijk in ieder geval niet bedoeld om de boot te laten wiegen. Werkelijk. Mijn gevoel zegt me eerlijk tegen je te zijn. Ik hou van honden, en ik moest mijn gereedschap op fido toepassen.

Fido komt van het Latijn “vertrouwen of vertrouwen”. Als u uw pup niet kunt vertrouwen, wie kunt u dan zeker vertrouwen? 

hond schilderijen rode lab hond post hedendaagse kunst
Music Notes 6 door David Bridburg

Als je van honden houdt, moet je van een lab houden, de reden waarom je je op deze blogpost hebt afgestemd. Ik heb veel aandacht besteed aan zijn oog. U kunt op de afbeelding klikken voor een betere weergave. 

hond schilderijen rottweiler hond post hedendaagse kunst
Music Notes 34 door David Bridburg

Je bent een Rottweiler-persoon of je bent het niet. Het is niet nodig om u te overtuigen, of er is geen manier om u te overtuigen. Ik heb een zwak in mijn hart voor deze rotts. Wederom wordt het oog hierin zorgvuldig gedaan. Dit dier is scherp en helder, zeer zelfverzekerd, een atleet. 

Nu lijkt dit misschien anders, ik bewaar mijn dierenbeelden in mijn Post-moderne collectie. De collectie is ontwikkeld naar mijn Contemporary Collection, gedefinieerd als het onderwerp wordt een object. Denk aan de Balloon Dogs van Jeff Koons. 

Dit is hoe ik de collectie introduceer:

'Muzieknoten zoals het leven zijn vluchtig. Je kunt in mijn eerdere hedendaagse collectie zien dat ik onderwerpen opnieuw creëer als objecten. In deze collectie, de Post Contemporary Collection, meng ik leven terug in objecten. Dieren worden vaak geobjectiveerd en vermenselijkt, waardoor ze een perfect onderwerp zijn. "

David Bridburg, blogauteur

De moderne relatie met fido zit daar ergens in. De hond kan bij u thuis veel langer leven dan in het wild. We houden van de pups. 

Addendum: Canine, Wolf, Fox en Rottweiler

Bedankt aan twee mensen die mijn kunstwerken kennen. Beiden die dit artikel lazen, zeiden: voeg meer informatie toe om te lezen en voeg je andere hondenfoto's toe. Mam houdt vol dat ik mijn lezers meer te bieden heb. Een verzamelaar schreef me dat hij de wolvenafdruk die hij bezat niet zag worden besproken.

Ik voel me erg aangemoedigd en ik ben terug om dit bericht te updaten. Ik laat mijn simpele conclusie aan het eind ongewijzigd.

De wolf is onze eerste hond

Misschien ben je geïnteresseerd in deze twee versies van een afbeelding van een wolf. De techniek is een unieke benadering. Ik zal mijn kleine handelsgeheim niet prijsgeven.

De eerste staat van deze afbeelding is helder en licht.

wolf hoektand
Music Notes 21 door David Bridburg

Hij is een knap uitziende wolf. Je kunt zijn karakter zien, gelukkig gericht op iets in zijn omgeving. De hond binnenin is er. Net als de neus en oren.

Uw antwoorden zijn verdeeld over deze twee afbeeldingen. Het artistiek verlaten van de witte ruimte is interessant. De structuur van het beeld is zo sterk.

Een tweede versie was gerechtvaardigd omdat een weelderige vacht kenmerkend is voor de wolf.

wolf hoektand
Music Notes 36 door David Bridburg

De enkele verandering in toegevoegde kleur zorgt voor een wolf op jacht. Hij is op iets goeds uit. Als een hond die achter een eekhoorn aan gaat.

Een eenzame vos

Door vrijheden te nemen, heb ik een assortiment kleuren aan mijn vos toegevoegd. Dit vind je misschien leuk. De vos die door een heg rent, is iets waar wij mensen echt van genieten. De glimp van natuurlijke vrijheid.

vos hoektand
Music Notes 37 door David Bridburg

Wat is er zo boeiend aan deze afbeelding van een vos? Je zult het zien, als ik het zeg.

De vos in jouw buurt laat je nooit dichtbij komen. Als je bent zoals de meesten van ons. Deze close up heeft daardoor een intensiteit. Je wordt een deel van de natuur.

Mijn vos heeft van veel mensen een zeer warme reactie gekregen. Als kunstenaar waardeer ik dat enorm. Wij kunstenaars worden soms blootgelegd.

Rottweiler is een heel bijzonder ras

Twintig jaar geleden stelde een dierbare oude vriend me voor aan haar Rottweiler. Zijn naam was Porkie. Een grote mannelijke rottie, Porkie was een reddingshond. Mijn vriend was een hondenfluister. De staat Connecticut had hem bij haar geplaatst en zijn leven gered.

Porkie was zo boos toen ze hem te pakken kreeg. Hij was erg mishandeld. De eerste week bij haar thuis zei ze tegen een gemeenschappelijke vriend: "Ik kan het niet". De tweede week had ze nog nooit zo'n trouwe hond gehad.

Ze zou zeggen: er is geen hond zoals de Rottweiler. Zijn ras heeft elke taak. Hij is de meest veelzijdige hond.

Dit is de tweede versie van de Rottweiler-afbeelding.

Rottweiler-hond
Music Notes 33 door David Bridburg

Het leven heeft zijn goede en slechte tijden. Wie ben ik om je dat te vertellen? U bent zich er terdege van bewust. Porkie stierf, en mijn goede vriend stierf twee jaar later met een gebroken hart. Terwijl ik toen rouwde, kijk ik terug met goede herinneringen.

In zijn beste jaren was Porkie een van de beste atleten die ik ooit heb gekend. Beiden hadden een heel groot hart.

Die laatste opmerking is voor mij persoonlijk de echte conclusie. Zoals ik hogerop zei met deze update, zou ik de oorspronkelijke conclusie niet veranderen. Met uitzondering van het veranderen van het hoofdwoord van "honden" naar "hoektanden".

conclusien

Hoektanden als onderwerp van beeldende kunst bestaan ​​altijd al. Zolang we er zijn. Nieuwe technieken verjongen. 

Klik op een afbeelding die u leuk vindt om de verkooppagina voor afbeeldingen op mijn website te zien (alleen mijn kunst, niet van toepassing op de omslagafbeelding bovenaan).

Vraag: Hoe houden hedendaagse kunstenaars van honden? Laat me de manieren tellen. Serieus, de nieuwere media zijn interessant.