Google, Microsoft, Facebook en Instagram Winkels en winkels

De blote botten door David Bridburg

Mijn kunstverhaal gaat terug tot 2006 met het simpele idee om een ​​digitale kunstenaar te worden. Mijn carrière start in 2012 met zelfstudie. In 2014 begint mijn postmodernisme vruchten af ​​te werpen.

Nu de botten worden blootgelegd, wil ik geen uitgehongerde kunstenaar zijn.

In de afgelopen 6 maanden heb ik winkelcampagnes gemaakt. Eerst met Microsoft Shopping, daarna aan de slag met Facebook en Instagram Stores. Binnenkort gevolgd door Google Shopping nu een midstream werk.

In de reproductiedrukkerij zijn we afhankelijk van de kersttijd om een ​​zeer goede ROI te genereren. Vanaf november zullen mijn campagne-uitgaven stijgen.

Omdat ik het proces van het maken en beheren van winkelcampagnes ken, ben ik naar de banenmarkt gegaan.

Toptal is mijn droomwerkgever. Maar waar te beginnen? Ik ben een Google Shopping-manager, een Microsoft Shopping-manager en een Facebook Instagram Store-manager. Ja ik heb nog veel te leren. Waarom met mij werken? Omdat ik het leuk vind om hierover te leren en voor deze winkels te creëren.

Mijn ervaring is dat ik als onafhankelijke externe verkoper samenwerk met een grotere aggregator. Dit heeft geleid tot een aantal tijdelijke oplossingen. Mijn feeds hadden speciale handmatige goedkeuringen nodig. Ik heb zowel het wormperspectief als het vogelperspectief van het proces.

De klanten van Toptal zouden van mij de beste service en zorg krijgen. Ik begrijp dat ik een werk in uitvoering ben met veel te leren. Werken met Toptal zou voor mij een grote kans en eer zijn.

Er is een vereiste voor deze blogpost Ik heb wat problemen om te voldoen. Misschien omdat ik zo nieuw ben in het vak. De eis dat ik link naar een Toptal-pagina over mijn specialiteit. Het is mij niet duidelijk hoe Toptal mijn ervaring classificeert. Om aan de eis te voldoen, zal ik de link toevoegen aan: HUUR FREELANCE MERKSTRATEGIS. Eerlijk gezegd heb ik hulp nodig bij mijn functietitel. In de algemene carrièremarkt lijkt er een losse lijst met titels te zijn.

Hoogachtend,

David Bridburg

Avon, CT

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.