vincent van gogh zelfportret

Hoe ik gemakkelijk speel met schilderijen van Vincent van Gogh

Waarom Vincent van Gogh Paintings?

Vincent van Gogh heeft nooit een van zijn meesterwerken verkocht. Laat dat maar doordringen: voor velen van ons gaat kunst over strijd.

Dus waar is het makkelijke gedeelte voor een beginner? De digitale kunstvorm voor veel mensen geeft al het plezier om je handen vuil te maken, maar zonder vingerverven of uitgesmeerde kielen.

Als mijn heldendaden je inspireren om zelf digitale kunst te maken, zal ik heel blij voor je zijn. Laat me weten hoe je het doet.

Tijdens mijn kunstacademie hebben we postmoderne kunsttheorie gestudeerd. Je vraagt ​​je misschien af, wat is dat? Simpel gezegd, het verleden en heden worden getrouwd en worden iets heel nieuws.

Om eerlijk te zijn tegen u, moet ik toegeven dat ik niet worstel zoals Van Gogh soms in zijn korte leven deed.

Ik verkoop mijn kunstwerken vandaag als posters en canvasafdrukken.

Ga met mij mee op reis in deze geschriften.

Het Van Gogh Museum Amsterdam en het Rijksmuseum

"Om goed werk te doen, moet men goed eten, goed gehuisvest zijn, van tijd tot tijd smijten, een pijp roken en in alle rust koffie drinken." "Ik ben geen avonturier door keuze, maar door het lot."

Vincent van Gogh citeert https://www.vangoghgallery.com/misc/quotes.html

Veel van de Van Gogh-schilderijen waarmee ik heb gewerkt zijn ondergebracht in het Van Gogh Museum Amsterdam of het Rijksmuseum. Deze twee instellingen bieden afbeeldingen van de schilderijen aan om te downloaden. Ik ben ze eeuwig dankbaar.

Als je door Amsterdam reist en deze musea wilt zien, raad ik je aan om vooraf te reserveren. Je zult niet teleurgesteld zijn.

Officiële museumsites: Van Gogh Museum Amsterdam als Rijksmuseum.

Van Gogh ergens om te beginnen

In 2006 besloot ik kunstenaar te worden. Er was een idee bij me opgekomen: waarom zou je een figuur van het ene meesterwerk niet met behulp van computers in een ander totaal ander meesterwerk plaatsen? U kunt zien dat dit is gebeurd.

Zelfs in 2006 was dit niet zo radicaal.

In de loop van de volgende jaren begon ik na te denken over het samensmelten van verschillende kunstgenres?

In 2010 raakte ik bevriend met een gepensioneerde ingenieur, de voornaam Tevis. Hij heeft een sterke achtergrond in fotografie. In 2012 ben ik begonnen met Photoshop te studeren.

In 2014 ging ik in productie. De begeleiding en feedback van Tevis stuwden me naar betere beeldkwaliteiten.

U hoeft zich niet in de details te verdiepen. U wilt de resultaten zien.

vincent van gogh door david bridburg
Van Gogh Mural II door David Bridburg

Geniet je van deze afbeelding? Kop is omhoog, staarten omlaag. LOL Sommigen van jullie zullen dit geweldig vinden. Er zijn drie lagen schilderijen van Vincent van Gogh in deze afbeelding. De stralen snijden een laag diep als ze van links binnenkomen. De stralen die van rechts komen, snijden twee lagen diep.

Wat is het volgende? Ik heb iets voor je.

vincent van gogh door david bridburg
The Vibrance of van Gogh Mural III door David Bridburg

Je kunt aan de linkerkant genieten van de rode en sinaasappels die in de groene en vervolgens de blauwe kleur naar rechts lopen. De werveling van schilderijen gecreëerd door de open witte ruimte geeft diepte.

Deze krachtig mooie print komt tot leven zoals de beroemde Doors of Dublin met kleur en karakter.

Ik wil diep gaan .....

… .Maar wees niet bang, ik zal deze geschriften aan de onderhoudende kant houden.

vincent van gogh door david bridburg
Stained Glass I door David Bridburg

Dit is gebaseerd op van Goghs 'Middagrust van het werk'. Mijn afdrukken hiervan zijn ongelooflijk. Als niemand het je nog heeft verteld. LOL De optie voor glanspapier is echt spectaculair.

Helaas kende ik van Gogh niet persoonlijk. Ik ben niet verlegen met mensen over mijn creaties. Hij werd in het leven gekweld of gekweld.

Als je zijn geschriften leest, zou je verrast kunnen zijn. Vincent was buitengewoon goed van letters. Het lezen van van Gogh-citaten stelt veel aannames over geesteszieken in vraag.

“Er is een groot verschil tussen de ene leegloper en de andere leegloper. Er is iemand die een leegloper is uit luiheid en gebrek aan karakter, vanwege de laagheid van zijn aard. Als je wilt, mag je mij daar een van nemen. Dan is er het andere soort leegloper, de leegloper ondanks zichzelf, die innerlijk verteerd wordt door een groot verlangen naar actie die niets doet omdat zijn handen vastgebonden zijn, omdat hij, om zo te zeggen, ergens gevangen zit, omdat hij mist wat hij nodig heeft productief te zijn, omdat rampzalige omstandigheden hem met geweld tot dit doel hebben geleid. Zo iemand weet niet altijd wat hij kan, maar toch voelt hij instinctief: ik ben ergens goed voor! Mijn bestaan ​​is niet zonder reden! Ik weet dat ik een heel ander mens zou kunnen zijn! Hoe kan ik van dienst zijn, hoe kan ik u van dienst zijn? Er is iets in mij, maar wat kan het zijn? Hij is een heel andere leegloper. Als je wilt, mag je mij daar een van nemen. "

Vincent van Gogh, De brieven van Vincent van Gogh

Zoals je kunt zien, waren mijn eerste afbeeldingen allemaal conceptueel werk.

Andere digitale tools toepassen

Nu begin ik te spelen met de tools. Heb je ooit een gadget gekregen, vraag je je af wat het kan doen en kom je met coole geluiden? Of een nieuw perspectief?

Het onderliggende is van Gogh Amandelbloesem, zo'n zacht en subtiel schilderij.

Sphere III Vincent van Gogh
Sphere III van Gogh door David Bridburg

Dit is een van de Cypress-schilderijen van Van Gogh. Je kunt zien dat ik het schilderij op verschillende manieren heb gebruikt. Je zult zien dat ik meerdere onderliggende schilderijen meerdere keren heb gebruikt.

Sphere 7 Vincent van Gogh
Bol 7 van Gogh door David Bridburg

De feedback op het onderstaande stuk was verheugend. De kleuren die ik heb bewerkt, wekken iets diep in de kijkers op.

Rustiek 20 Vincent van Gogh
Rustiek 20 van Gogh

Vincent van Gogh "Irissen", dit lijkt in niets op wat de kunstenaar ooit heeft uitgedrukt. Omdat Van Gogh in zijn tijd zo verkennend was, denk je dat hij computerkunst zou willen verkennen?

Inv Blend 6 Vincent van Gogh
Inv Blend 6 van Gogh door David Bridburg

“Rozen en Irissen”, ik heb dit schilderij uitgebreid gebruikt. Elke keer weer verbaasd over de enorme duurzaamheid van het onderliggende schilderij terwijl ik digitale technieken toepaste.

Inv Blend 11 Vincent van Gogh
Inv Blend 11 van Gogh door David Bridburg

De kleurverschuivingen hierin zijn complex. Door in totaal zeven verschillende versies te bewerken, kun je een kleurenschema vinden om je prachtige ruimte te versieren. De verschillende versies zijn verspreid over de drie verschillende collecties: Rustic, Blend en Inv Blend.

Inv Blend 15 Vincent van Gogh
Inv Blend 15 van Gogh door David Bridburg

Hieronder staan ​​meer van Vincent van Gogh Irissen. Dit keer is het onderliggende schilderij niet veranderd. Toch is de modernisering voltooid, zoals u kunt zien.

BW 6 van Gogh
BW 6 van Gogh door David Bridburg

Het Zwart-wit collectie, BW, was een nieuw experiment in perspectieven. Je kunt dezelfde witte uitsnede in het zwart zien in mijn verzameling.

De gelaagde collectie

Experimenteren met de tools leidde tot De gelaagde collectie.

Sommige kunstenaars in mijn leven waar ik naar opkijk, gaven me complimenten over deze werken. Ik was overweldigd en zo dankbaar.

De "Amandelbloesems" voor digitale behandelingen bleken opnieuw zeer duurzaam als medium voor mijn doeleinden. De kleuren zijn bedoeld om uw aandacht te trekken. Bruikbaar als prachtige accentstukken in uw huis.

Gelaagde 2 vincent van gogh
Gelaagde 2 van Gogh door David Bridburg

Deze mix van “Rozen en Irissen” tegen “Amandelbloesem” heeft een zusje met de Amandelbloesem in het groen. In rood is dit feestelijk. In een rijk groen in uw bibliotheek of woonkamer complimenteert de kunst het houtwerk.

Gelaagde 5 vincent van gogh
Gelaagde 5 van Gogh door David Bridburg

Wat vind je van oranjerood? Mijn mening oranjerood als kind liet me met ontzag achter. Navy blues instappen op zwart meer met ontzag. Afhankelijk van de grootte van de print loopt deze afbeelding van klein en subtiel tot groot en krachtig.

Gelaagde 9 vincent van gogh
Gelaagde 9 van Gogh door David Bridburg

"Noon Rest From Work", dit is liefde. Deze modernisering schonk een zeker plezier.

gelaagde 14 vincent van gogh
Gelaagde 14 van Gogh door David Bridburg

Hedendaagse kunst

Zoals ik je in deze blog vertelde, mix ik genres. Het onderwerp in een hedendaags kunstwerk wordt een object. Je krabt misschien je hoofd, ik bedoel, het portret van een persoon is nu een ding.

Om dit aan u te demonstreren zal ik een van Gogh en twee niet van Gogh afbeeldingen toevoegen. U kunt ook het Hedendaagse collectie.

De verzameling afbeeldingen gaat van onderwerp naar object en vervolgens naar minimalistische iconen.

Hedendaagse 2 Vincent van Gogh
Contemporary 2 van Gogh door David Bridburg

De prins in een jurk zit nu in een plastic folie als een pop.

eigentijdse 5 hanneman
Contemporary 5 Hanneman door David Bridburg

Wat zou Michelangelo ervan vinden? Zijn ogen begrijpen misschien niet wat dit pictogram is. We nemen het silhouet van David waar. De simpele beweging van ideeën is om u te betrekken.

Hedendaagse 12 Michelangelo
Contemporary 12 Michelangelo door David Bridburg

Vanuit een wereld van hedendaagse ideeën sta je op het punt een andere kijk op kunst binnen te gaan. Is dat de definitie van radicaal? lol

Misschien zie je hier een patroon. Ik ga nooit zitten in één stijl van werken. Dit was een taboe voor artiesten. Ik kreeg veel pushback in mijn artiestenkringen omdat ik geen enkele stijl oppikte.

Ten eerste denk ik dat het belangrijk is om je te vermaken. Ten tweede gaf het gebruik van digitale tools me een vrijheid die schilders niet hebben. Ten derde bevind ik me niet in een galerie-instelling die wordt voorgeschreven door de galeriehouder. Wat betekent dat wat verkoopt, is vanwege mijn relatie met jou. Niemand anders zal dat uitzoeken en me bij één stijl of één idee houden.

Amerikaans intellectueel

Post Post Art

Dit is de Amerikaanse intellectuele collectie muurschilderingen beschrijving:

“Post Pop Art, de grotere denkwereld en Amerikaanse dromen. Deze prints kunnen worden afgedrukt tot een formaat van 9 x 4 voet. Kleinere formaten zien er geweldig uit in een lijst. "

The American Intellectual Collection Murals door David Bridburg

Pop Art houdt zich bezig met onze cultuur sinds de oorlog in Vietnam. Post Pop Art is betrokken bij de grotere complexiteit van onze cultuur in recentere jaren. Er worden kleuren geïntroduceerd, dwz roze, rood, oranje en geel. Kunstwerken weghalen van de natuurlijke wereld van greens.

American Intellectual Vincent van Gogh
American Intellectual 6 door David Bridburg

Ik zie American Intellectual 6 in een penthouse in New York City. Deze muurschildering heeft kracht en elegantie die een statement maakt.

American Intellectual Vincent van Gogh
American Intellectual 7 door David Bridburg

American Intellectual 7 is het zusterstuk. De pure verbastering van Van Gogh Amandelbloesem stelt een culturele gemoedstoestand ter discussie. Deze werken zijn krachtig politiek. Als ik diep in abstracties duik, laat ik je over deze betekenissen nadenken.

Mijn tact is het tegenovergestelde van auteur en legende Mark Twain.

“Personen die in dit verhaal een motief proberen te vinden, zullen worden vervolgd; personen die proberen er een moraal in te vinden, zullen worden verbannen; personen die proberen een perceel erin te vinden, zullen worden neergeschoten.

IN OPDRACHT VAN DE AUTEUR

voor

GG, CHEIF OF ORDANCES "

Mark Twain, De avonturen van Huck Finn

Volgende roze en turkoois in American Intellectual 11. Dit is een heel andere richting voor jou. Een lint behorend bij uw lichte zonnige ruime woonkamer. Van Goghs "Amandelbloesems" zijn de onderliggende.

American Intellectual Vincent van Gogh
American Intellectual 11 door David Bridburg

Hieronder zie je Franse akkers van 135 jaar geleden. Het onderliggende schilderij is eerst door mij aangepast en in eerdere werken gebruikt. De groene luchten en het rijkere gele goud zijn mijn veranderingen.

De samenvatting tuimelt zachtjes over het landschapsbeeld.

amerikaanse intellectueel vincent van gogh
American Intellectual 13 door David Bridburg

De modernisering van Vincent van Gogh

Het Politieke Scrog-collectie is moderne kunst, maar onder de paraplu van het postmodernisme.

Vraag je je af, wat is een "scrog"? Een scrog is een metalen gaas over groeiende marihuanaplanten. De toppen van de plant worden over het gaas gesleept om de plant meer toppen te laten groeien.

Opgenomen als een politieke kwestie, is marihuana relevant in het hier en nu. We zetten mensen links en rechts op voor misdaden die verband houden met hun drugsgebruik. Dit is op zijn best een verspilling van belastinggeld. In het ergste geval doet het opsluiten van mensen veel gezinnen onnodig pijn. JMO Sinds dit schrijven zijn er dingen aan het veranderen.

Ik ben geen roker of rookster van marihuana.

De titels worden weergegeven als "Recent x". Recent is een synoniem voor modern. "Recent" is een tijdelijke aanduiding voor "Untitled" die door veel kunstenaars in het museum werd gebruikt. In mijn collecties doe ik dit soort titels op verschillende manieren uitwisselen.

U vraagt ​​zich af wat deze collectie met een modern thema tot postmodernisme maakt? Het mengen van verleden en heden.

Vincent van Gogh boerderijvelden geplaatst in het dakraam van het British Museum. In de collectie vindt u enkele brutaal harde politieke uitspraken die tot nadenken stemmen. En je zult een aantal heel mooie kunstwerken vinden.

moderne kunst vincent van gogh
Recent 9 door David Bridburg

De afbeelding hieronder is geen afgeleid werk van Van Gogh. De afbeelding leidt tot een afgeleide afbeelding van Vincent van Gogh. Deze volgende twee zijn zusterstukken zoals je zult zien.

abstracte kunst
Recent 33 door David Bridburg

Zie je de tonale kwaliteit als je hierboven naar het abstract kijkt? Als postmodern kunstenaar ben ik kleuren-agnostisch. Het postmodernisme heeft niet echt een kleurentheorie. Ik verzon een paar kleurentheorieën van beeld naar beeld. Tonale kwaliteit was belangrijk voor mij.

In veel van mijn werken herhaal ik de structuur van een compositie. Dit is een van die gelegenheden. Ik zou heel blij zijn als je hieronder op deze afbeelding zou reageren. Ik ben altijd in gesprek met mijn verzamelaars en wil je gedachten weten.

moderne vincent van gogh
Recent 34 door David Bridburg

Dit is een heel helder beeld. Vrolijk. Zou Vincent, de schilder, digitale tools gebruiken? In feite was Vincent een even experimenteel kunstenaar als ooit heeft geleefd.

Conclusie

Dit zijn opmerkelijke moderniseringen. Ik heb niet op mijn lauweren gerust. Esthetisch zijn de afbeeldingen niet van Gogh's. De resultaten zijn echt van mijzelf. In de kunsten is dit een zeer gewaagd standpunt.

Wat ik voor je als lezer heb neergezet, was licht amusement. Je kunt zien dat de complexiteit veel dieper gaat. Het postmodernisme werd getheoretiseerd voordat computerkunst tot zijn recht kwam. Mijn ideeën en toepassingen zijn heel uniek.

Mijn excuses aan u. Als kunstenaar is er een strijd om de kost te verdienen. Toetend op mijn eigen hoorn is de manier om eerlijk gehoord te worden. Als je een kunstwerk ziet waarin je echt geïnteresseerd bent, shop me dan alsjeblieft.

Bedankt voor het lezen van mijn geschriften.

Klik op een van mijn afbeeldingen die je leuk vindt om de verkooppagina voor afbeeldingen op mijn website te zien (geldt niet voor de omslagafbeelding bovenaan).

Vraag: Is de modernisering van het kunstwerk van Vincent van Gogh een goed idee? Terwijl je door de afbeeldingen bladert, zul je zien dat ik veel verder ben gegaan dan alleen het moderniseren van Vincents kunstwerken.